Mensink Bosbouw
Contact Route Sitemap
Home
Activiteiten
Machines
biomassa
Over ons
Links

Home | Over ons

Over Mensink Bosbouw

Van eenmansbedrijf tot totaalaanbieder in de bosbouw


Eind jaren ’90 ontstond ‘Mensink Loonbedrijf voor de Bosbouw’ met de aanschaf van een shovel. Met deze shovel reed Johan Mensink in eerste instantie stammen en grof hout uit. Al snel werd overgegaan tot de aanschaf van een uitrijcombinatie in de vorm van een tractor met kraan en uitrijwagen. Hiermee konden sortimenten sneller en efficiënter worden uitgereden.

Groei


Mensink Loonbedrijf kreeg het steeds drukker met nieuwe opdrachten en Sander Mensink kwam versterken. Er werden nieuwe forwarders aangeschaft en Mensink Bosbouw ging zich ook toeleggen op het versnipperen van hout. Op deze wijze werd de basis gelegd voor het huidige Mensink Bosbouw.

Totaalpakket


In de navolgende jaren heeft er een flinke expansie plaatsgevonden. Het bedrijf telt momenteel zes medewerkers en heeft inmiddels een machinepark met onder andere zes forwarders en twee versnipperaars. Daarnaast is Mensink Bosbouw nu in staat een totaalpakket te leveren. Naast het eigen beheer uitrijden en snipperen kennen wij een jarenlange samenwerking met een aantal betrouwbare partners, waardoor ook zagen en rooien tot ons dienstenpakket behoren.