Mensink Bosbouw
Contact Route Sitemap
Home
Activiteiten
Machines
biomassa
Over ons
Links

Home | Links

Links

De onderstaande links verwijzen u naar interessante websites vol informatie over bosbouw, natuurbeheer en recreƫren in de natuur. Heeft u suggesties voor andere interessante links, neem dan met ons op!

www.avih.nl

De Algemene Vereniging Inlands Hout (AVIH) is de enige brancheorganisatie in Nederland voor ondernemers die actief zijn op het gebied van bos en hout. Mensink Bosbouw v.o.f. is lid van de AVIH. Op de website vindt u veel informatie over o.a. het Nederlandse bos en bosbeheer.

www.staatsbosbeheer.nl

Staatsbosbeheer is de natuurbeheerder van de Nederlandse staat. De organisatie beheert in opdracht van de rijksoverheid zo'n 246.000 hectare natuurgebieden en andere terreinen, en is daarmee de grootste natuurbeheerder van Nederland.

www.delandschappen.nl

Provinciale Landschappen zijn particuliere natuurterreinbeherende instanties op provinciaal niveau. Ze beheren samen meer dan 700 natuurgebieden, met een totale oppervlakte van ruim 100.000 hectare. Elke provincie heeft zijn eigen landschap. In Gelderland is dat bijvoorbeeld Het Geldersch Landschap.

www.onderholt.nl

't Onderholt is een agrarische natuurvereniging in De Graafschap die van mening is dat de streekbewoners zelf verantwoordelijkheid voor hun leefomgeving moeten nemen. 't Onderholt is een aanspreekpunt voor de overheid zijn en maakt zich sterk voor het effectief regelen van subsidies. Met dat geld kunnen boeren zelf aan de slag met het beheer en de ontwikkeling van de natuur in de fraaie Graafschap.

www.mensinkverhuur.nl

Huur een caravan bij Mensink Verhuur en ontdek zelf wat de natuur in Nederland te bieden heeft! Mensink Verhuur uit Gelselaar verhuurt een ruim assortiment caravans van de merken Sterckeman en Beyerland.